Huawei Watch в магазините на VIVACOM

Huawei Watch в магазините на VIVACOM | StandartNews.com

Първият смарт часовник на китайския телекомуникационен гигант Huawei е вече на българския пазар. Можете да го откриете в търговската мрежа на Vivacom на цена от 19,90 лева на месец с тарифен план Smart XL за две години.

Huawei Watch залага на последна версия Android Wear, благодарение на която може да го свържете към вашия Android или IOS смартфон. Интелигентният часовник е с дебелина 11.3 милиметра и диаметър 42 милиметра. Моделът е подходящ както за мъже, така и за жени. Заради вградения сензор за измерване на сърдечния ритъм и следене на жизнените показатели, аксесоарът е подходящ за любители на спорта.

Huawei Watch е екипиран с с 1.4-инчов AMOLED дисплей с резолюция 400 х 400 и 286ppi гъстота на пикселите, а покритието от сапфир и кристал го доближава до изящните модели швейцарски часовници от висок клас. Или, казано съвсем просто - този смарт часовник е с един от най-добрите дисплеи на пазара. Той е водоустойчив и снабден със сертификат IP67. Животът на батерията (300 mAh) е около ден и половина с еднократно зареждане от 75 минути.

Щом го синхронизирате със смартфона си, ще можете да използвате Huawei Watch за четене на имейли и съобщения, приемане на обаждания, достъп до социалните мрежи, както и сваляне и слушане на музика (чрез Bluetooth безжични слушалки). Благодарение на Bluetooth функцията, часовникът помага на потребителя да открие телефона си по-лесно, както и да го контролира с гласови команди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай