Голямата екзотика - ВИКТОРИЯ СПА Лято 2014

Голямата екзотика - ВИКТОРИЯ СПА Лято 2014 | StandartNews.com

Само и единствено в хотел Sea wind в Свети Влас ще ви посрещнат Ориентът и азиатските спа процедури в оригинал

ВИКТОРИЯ СПА С НОВ АДРЕС В СВЕТИ ВЛАС - ЛУКСОЗЕН СПА ЦЕНТЪР ПОД НАСЛОВ "ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА" И АЗИАТСКИ ПРОЦЕДУРИ В ОРИГИНАЛ

"Виктория спа" преди броени дни разшири своята верига с нов, ултралуксозен спа комплекс в Свети Влас, построен в стил "Ориент". Новият адрес е хотел Sea wind, разположен на брега на морето. Спа центърът е перлата в короната на спа веригата за лято 2014. И напълно отговаря на изискванията за красота и екзотичност с името си - "Роял Виктория спа". За вашата ползотворна почивка ще се погрижат азиатките от остров Бали, Индонезия и Филипините, Турция и Украйна - запазена марка на веригата.

Върху площ от 1500 кв.м на ваше разположение са вътрешен басейн, витаминен бар, фитнес зала, сауна, турска баня с ориенталски пилинг, романтична зала за релакс, романтично джакузи за двама, вани за кал и луга, богато оборудван козметичен салон (радиочестотен лифтинг, кислороден апарат, прословутият лифтинг апарат на Мадона "Intraceuticals") - единствен представител на испанската козметична марка Natura Bisse. "Роял Виктория спа" предлага богата гама от процедури за тяло - традиционен тайландски масаж, традиционен балийски масаж, масажи на 4 и 6 ръце, процедури за отслабване, водна гимнастика, кавитация, криотерапия, ултразвук и други. Специално за центъра са разработени оригинални ориенталски процедури.

ОРИЕНТАЛСКА ПРИКАЗКА

Класически марокански ритуал, който цели дълбоко почистване на кожата и възстановяване на енергийния баланс. Започва с обтриване на тялото с черен сапун в турска баня, после - пилинг с ръкавичка "кесе", маска за тяло с мароканска глина "расул" за подмладяване и възстановяване на кожата. Следва релаксиращ масаж с масло. (Хамам + обтриване с черен ориенталски сапун + маска "расул" + масаж с масло).
ОРИЕНТАЛСКИ РИТУАЛ ЗА КОСА С АРГАНОВО МАСЛО

Още от древността женската коса е била символ не само на красотата. Тя носела и магическа сила, с помощта на която слабата половина от човечеството съблазнявала силната. Ето защо "Роял Виктория спа" ви предлага специална процедура за коса с арганово масло, което я защитава от UV лъчите, интензивно възстановява повредената структура и способства укрепването на липидния слой на косъма. Високото съдържание на витамини А, Б, С, Д и Е силно укрепват и подхранват косъма, а при регулярно използване на продукти с арганово масло косата придобива гладкост, блясък и еластичност. Процедурата включва: измиване на косата с арганов шампоан, арганова маска, 20 мин масаж на главата.
NB! Тук можете да закупите арганов шампоан и арганова маска за коса.

"ПЕРЛАТА НА БОСФОРА"

Ритуалът започва с екзотичен пилинг на тяло с ароматно турско кафе - изпълнен в турската баня от трима терапевти, работещи в синхрон. Следва масаж на 6 ръце с лечебна глина от Памуккале (за мазна и чувствителна кожа или със специален козметичен шоколад за суха и дехидратирана). Удоволствието от синхронния точков масаж на ходилата, преминаващ в лимфен дренаж на целите крака, хармонизира с лечебния масаж на гърба и главата. Процедурата завършва с ритуално измиване с пяна на 6 ръце и сервиране на освежаващо турско кафе или чай.

"ПАДИШАХ"

Класически ритуал за мъже, изпълняващ се според най-древните ориенталски традиции. Ароматен пилинг с лотос в турска баня за дълбоко почистване; успокояваща маска с мароканска глина за подхранване и насищане на кожата с минерали; ориенталски релаксиращ масаж с масло от лотос.

"ТАЙНАТА НА КРАСОТАТА НА ХЮРЕМ СУЛТАН"

Прочутата Хюрем султан необичайно много се грижела за своето тяло. Тя имала сияеща коса, гладка и еластична кожа, аромати, които карали мъжете да полудяват от любов по нея. А това тя постигала с постоянни грижи за своята външност: пилинги в хамама, млечни разкрасителни вани, маски, балсами за коса, ароматни мазила за кожа. Неслучайно "Роял Виктория спа" заимства най-ценното от рецептите на Хюрем султан: ориенталски пилинг в турска баня за почистване на кожата, почистваща маска за тяло със зелена глина от Памуккале, арганова маска за коса, 10-минутен точков масаж на главата, млечна разкрасителна вана, точков масаж на ходилата. Ритуалът завършва с релаксиращ масаж на цялото тяло с масло, примесено със златен прашец.

РОМАНТИКА ЗА ДВАМА "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК"

Ритуалът се изпълнява в специален ВИП спа апартамент. Включва: пилинг на тялото с лотос, маска за лице и тяло с лотос, точков масаж на лицето и главата, релаксиращ масаж на тяло с масло от лотос, точков масаж на ходилата.
Следва романтична вана за двама със соли и свежи цветя, сервиране на бутилка шампанско и плодови салати за двама.

ЛУКСОЗНА ТЕРАПИЯ ЗА ТЯЛО "1001 НОЩ" С ВИТАМИН С (NATURA BISSE, Spain)

Луксозната процедура възстановява кожата, засегната от слънчевата радиация и замърсяванията. Портокаловата есенция ограничава появата на петна и оставя кожата сияйна и здрава. "1001 нощ" включва пилинг с екстракти от портокалови семки, овлажняваща крем маска за тяло, която се разтапя в меко портокалово мляко в горещата вана. Релаксиращ масаж с витамин С.

Освен в спа центъра в Свети Влас, през лятото можете да се насладите и на спа процедурите в софийския спа комплекс - в хотел "Принцес", менажиран от верига хотели "Рамада". Тук ви очаква площ от 2000 кв.м, плувен басейн с полуолимпийски размери, сауна, турска баня, солариум, фитнес център, луксозен ВИП спа апартамент, детски плувен басейн с отлично обучени треньори, парна баня, витаминен бар, лятна градина, козметичен и фризьорски салон.
За любителите на планинския въздух:
"Виктория спа" в хотел "Премиер" в Банско.
За повече информация ви очакваме на телефони:
СОФИЯ, хотел "ПРИНЦЕС" - 0895 79 29 38
БАНСКО, хотел "ПРЕМИЕР" - 0897 99 41 00
СВЕТИ ВЛАС, хотел SEA WIND - 0895 79 28

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай