G2B: Държавата в подкрепа на бизнеса, 6 октомври, 11 часа

Министър Лъчезар Борисов открива събитието, посветено на финансовите мерки в подкрепа на бизнеса, поставен в условията на COVID-19

G2B: Държавата в подкрепа на бизнеса, 6 октомври, 11 часа | StandartNews.com
  • Министър Лъчезар Борисов открива събитието, посветено на финансовите мерки в подкрепа на бизнеса, поставен в условията на COVID-19

Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организират онлайн събитие, посветено на финансовите инструменти в подкрепа на бизнеса, поставен в условията на пандемията COVID-19.

Government2Business: Държавата в подкрепа на бизнеса ще се проведе на 6 октомври от 11 часа онлайн и ще представи актуална информация за наличните възможности за финансиране, от които българските предприятия могат да се възползват.

Събитието ще бъде открито от министъра на икономиката на Р България Лъчезар Борисов и от Бойко Таков, изпълнителен директор на ИАНМСП.

Участници във форума ще бъдат Фонд на фондовете, Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, Българска банка за развитие, Българска агенция за експортно застраховане и Българска фондова борса.

В рамките на събитието зрителите ще могат да задават своите въпроси към представителите на институциите – участници, а в специален панел ще бъде представен и общият проект на ИАНМСП и Фонд на фондовете – МСП съветник – интерактивна онлайн платформа, даваща подробна информация за редица програми за финансиране на малкия и среден бизнес в страната.

Предстои да бъде обявена и разпространена скоро и допълнителна информация относно програма и акценти в събитието.

Участието в Government2Business: Държавата в подкрепа на бизнеса е напълно безплатно, като се изисква бърза предварителна регистрация на този адрес. След успешно регистриране участниците ще получат имейл с данни за достъп до събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай