Вторник,

BILLA с отличие „Дългогодишен и верен корпоративен партньор“

От: Стандарт -
120
BILLA с отличие „Дългогодишен и верен корпоративен партньор“
A
A
A
  • Търговската верига е инвестирала усилия и ресурси в дейността на организацията на стойност   67 000 лева за период от 5 години

За пета поредна година, се състоя официалното събитие по връчване на годишните награди на SOS Детски селища България - „Едно семейство“, което традиционно събира съмишленици и партньори на организацията.

Подкрепата, която BILLA България вече пет години оказва  на младежите, обхванати от програмите на SOS детски селища, бяха удостоени с признанието „Дългогодишен и верен корпоративен партньор“ по време на церемонията в дипломатически клуб „Глория Палас“.  Специални гости на церемонията бяха младежи, отгледани в семействата на организацията, които вече уверено вървят по пътя към сбъдването на своите големи планове за живота. Те лично връчиха и наградите на дарителите, които формират едно семейство с обединените си усилия в подкрепа на добрата кауза.

„Дългогодишен и верен са най-ценните качества за един партньор. Ето защо BILLA България е точно такъв партньор на SOS Детски селища България - защото вярваме в каузата, в усилията на екипа на организацията и в потенциала на младите хора, които с нейна подкрепа се превръщат в личности с визия за бъдещето и принос към обществото“, сподели Радостина Генова – експерт „Корпоративни комуникации“ по време на церемонията.

Сътрудничеството между компанията и организацията стартира през 2016 година. За периода BILLA България е инвестирала усилия и ресурси в дейността на SOS Детски селища за близо 67 000 лева. В края на 2020 година, BILLA България дари 13 000 лева за част от програмите на SOS Детски селища у нас. Сумата бе предвидена за закупуване на лаптопи и таблети за децата в „SOS Детски селища“ в град Трявна, за покриване на текущи разходи на SOS Дом „Надежда“ в град Габрово, както и за SOS Център за обществена подкрепа в град Перник.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички