BILLA с 6 златни медала QUDAL за най-високо качество

Отличията са в резултат от независимо проучване сред българските потребители

BILLA с 6 златни медала QUDAL за най-високо качество | StandartNews.com

Отличията са в резултат от независимо проучване сред българските потребители

BILLA България е отличена с нови 6 златни медала QUDAL за най-високо качество. Наградите са за шест ключови категории – „Верига за продажби на дребно“, „Програма за лоялност“, „Отдел за пресни плодове и зеленчуци“, „Отдел за свежо месо“, „Отдел за риба и морски дарове“ и „Отдел за деликатеси“. Отличията са резултат от независимо пазарно проучване сред българските потребители QUDAL – QUality meDAL General I and General II, проведено от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH).

Търговската верига печели отличията в рамките на изследване, в което анкетираните са отговаряли със собствен отговор на въпросите и свободно са посочвали коя компания според тях предлага най-високо качество в съответните категории.

„Медалите QUDAL са сред отличията, с които BILLA най-много се гордее, защото са доказателство, че веригата ни е високо оценена от българските потребители, които са едновременно най-критичното и най-важното жури за нас. Радваме се също, че повечето награди, които получихме, са за свежите ни отдели, които развиваме много активно през последните години и които предлагат изключително високо качество.“, сподели Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.

Проучването бе реализирано онлайн в началото на януари 2020 г. В него взеха участие общо 1200 души от различни демографски категории. Всички те отговориха на въпросник, използващ методологията CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

BILLA България нeколкократно е била отличавана със златни медали QUDAL. В периода 2014 – 2018 г. компанията е спечелила общо 12 награди за най-високо качество в ключови категории като „Международна верига за продажби на дребно“, „Символ и най-добър пример за най-високо качество на българския пазар“, „Програма за лоялност“, „Прясно месо“ и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай