Американската търговска камара се сдоби с нови членове в България

На изнес закуска бяха представени осем нови корпоративни членове на АмЧам

Американската търговска камара се сдоби с нови членове в България | StandartNews.com

Американската търговска камара (АмЧам) представи свои осем нови членове. Те бяха огласени на бизнес-закуска под мотото „Meet the New Member“ ("Посрещни новия член"). Това се случи пред близо 50 души – представители на компаниите-членове на организацията. Домакин на събитието бе Иван Михайлов, главен изпълнителен директор на Камарата (на горната снимка).

„Щастливи сме, че представяме тези осем компании пред нашата бизнес общност. Мнозина от тях вече активно се включват в дейностите на Камарата, партнират с членове и участват в нашите комитети и събития. През 2023 г. имаме много амбициозна програма, с която ще трябва да изпълним нашите приоритети, усиления ни фокус върху членвоете и да продължим да говорим от името на представените при нас индустрии за подобряване на инвестиционния климат в България“, каза при откриването Михайлов.

„Ние ще направим нужното, така че всяко едно от нашите събития, ключови проекти или инициативи да се реализират с активното участие на колкото се може повече от нашите членове“, подчерта още той.

От АмЧам предоставиха информация за новите членове:

Entract 127 е ексклузивно място за срещи на висши мениджъри, споделено работно място и място за срещи в сърцето на София – бизнес-хъбът на България и административен център. То беше представено от Кристелина Стайкова, генерален мениджър.

ЕВН България обслужва югоизточната част на България с електрическа енергия, поддържа електрическата мрежаа, произвежда ток от ВЕИ и много други. Със своите 2200 колеги обслужват 1,5 милиона клиенти. Компанията бе представена от нейния главен изпълнителен директор Александър Сипек.

Интерлогистикс Холдинг София е водещият доставчик на услугата „данъчен склад“ в България, който е специализиран в услуги и като транспорт и съхранение на акцизни стоки внасяни от целия свят. Той бе представен от Петър Кирчев, корпоративен адвокат на компанията.

Лабкорп Клиникъл Дивелъпмент е част от групата Laboratory Corporation of America Holdings (Labcorp), която е публична компания, листвана на Фондовата борса в Ню Йорк, сегмент S&P 500. Компанията бе представена от Пламен Динчев, ръководител на отдел „Център за споделени услуги“.

Застрахователен брокер „НетИнс“ е един от най-динамично развиващите застрахователни компании на българския пазар. Тя бе представена от Георги Поповянски, главен изпълнителен директор.

Роде и Шварц Австрия ГМБХ - Клон България разработва, създава и продава широк диапазон електронни услуги за индустрията, инфраструктурни оператори и правителства. Компанията бе представена от Любомир Пиперов, ръководител за България.

Софмедика България дистрибутира медицинска апаратура и високи технологии за здравния сектор. Тя бе представена от Петя Арсова, Търговски директор.

Топ Хоспитал Сървис е сред 10-те най-големи дистрибутори на медицински продуки, медицинско оборудване и консумативи. Тя бе представена от нейния основател Ивайло Батинков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай