Понеделник,

Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето

От: Стандарт -
253
Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето
A
A
A

Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава.
Подходящи за целта са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измиващ крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице. Той може да се използва самостоятелно, или за засилване на ефекта от дневния и нощния крем.
Серията е базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло, комбинацията от които е подходяща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Екстрактът от стволови клетки от гардения стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на неговото разграждане, което води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Той ефективно помага за възвръщането на здравия и стегнат вид на кожата.
Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което съдържа над 300 съставки и отдавна е доказало благотворното си влияние върху човешкия организъм. Подходящо е за всички типове кожа, най-вече за чувствителна. Оказва тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Подходящо е при дерматити и екземи.
Серията Gardenia and rose на REFAN е предназначена за превенция на стареенето и е подходяща за всеки тип кожа. Освен поотделно, сега можете да вземете в комплект дневен /50 мл/ и измиващ /100 мл/ крем за лице, като заплащате само дневния крем, а измиващия получавате като бонус към него. Той е деликатен към кожата на лицето и почиства в дълбочина, без да изсушава. Съдържа масло от ший, което омекотява и подхранва и е подходящо за зимните месеци.


Всички новини от категория Здравеопазване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията