Съдят месар за залята с бензин жена

Съдят месар за залята с бензин жена | StandartNews.com

В качеството на обвиняем по досъдебно производство за престъпление по чл. 144, ал. 3 от НК е привлечен 28-г. месар В.П. от Банско. Доказано е, че той към 08:50 часа на 06.09.2015 г. в курортния град е извършил закана за убийство към жена, изразяваща се в обливането й със запалителна течност, придружено със заплашителни думи.

Драмата се разиграла на улица "Стефан Стамболов". Мъжът се ядосал на своята конкурентка от белишкото село Краище и напръскал със запалителна течност в областта на лицето и гърба 56-годишната жена. Извършителят веднага бе задържан от полицията, а сега ще се изправи пред съда.

Полицията приключи досъдебно производство срещу мъж от Банско, опитал да запали 56-годишна жена. Екшънът се разиграл рано сутринта на 6 септември миналата година на тържището на улица "Стефан Стамболов" в курортния град. 28-годишният В. П., търговец на месо и мляко, се скарал със своя конкурентка от село Краище, община Белица, за място на сергиите.

Скандалът между двамата ескалирал. Младият мъж грабнал туба с нафта, залял гърба на жената със запалителната течност и се насочил към нея със запалка, като през цялото време сипел закани, че ще я убие. Насилникът бил спря от останалите търговци, които извикали полиция.

Младият търговец веднага е бил арестуван и срещу него е образувано досъдебно производство. Той ще бъде предаден на съда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай