Волен: Искам ГЕРБ да ни се извинят

Волен: Искам ГЕРБ да ни се извинят | StandartNews.com

София. Атака не би подкрепила правителство, съставено с мандат на ГЕРБ, обяви лидерът на партията Волен Сидеров пред бТВ. Той се обяви и против сътрудничество с БСП след изборите.

„До момента не виждам признаци от ГЕРБ да подобрят своето виждане по посока на България. Няма причина да ги подкрепям“, каза Сидеров. Той поиска бившите управляващи да се извинят на партията му, с която според него са се подиграли. "Те (ГЕРБ) трябва да се извинят на народа, трябва да се извинят и на Атака, защото просто се подиграха с нас", каза Сидеров.

След оттеглянето на подкрепата си към правителството на ГЕРБ, Атака понесе много удари, коментира Волен Сидеров.

Атака оттук нататък ще поставя условия и само който мисли в тази посока, ще получи подкрепата на партията, обясни още той. Сидеров обясни покачващия се рейтинг на „Атака” с факта, че „когато разораваш една нива, тя дава плод”.

Лидерът на националистите обясни, че ако охраната на Министерския съвет не го била държала час и половина при един от поредните му опити да нахлуе на заседание на кабинета, нямало да се стигне до ексцесии. Сидеров уточни, че не е счупил брава в сградата, а тя просто е останала в ръката му.

„Толкова голям бюджет има Министерския съвет, а да не си оправят дръжките”, възмути се Сидеров и обвини премиерът Марин Райков и охраната на институцията в „неадекватно поведение“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай