Цанов: Приоритет ми е добра комуникация между администрация и хората

Цанов: Приоритет ми е добра комуникация между администрация и хората | StandartNews.com

Мой приоритет е изграждането на добра комуникация между общинската администрация и хората от Ботевград. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ботевград Цанко Цанов по време на представянето на управленската си програма пред жителите на с. Скравена. На събитието присъстваха кандидатите на ГЕРБ за кметове на населени места и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Цанко Цанов бе категоричен, че община Ботевград се нуждае от силна и компетентна администрация, която да бъде в непрекъснат контакт с правителството. „Убеден съм, че след 25-ти октомври ние ще очертаем един силен тим в Ботевград", заяви Цанко Цанов.

„Едва ли има някои тук, който да не иска да живее на по-хубаво, чисто и красиво място, управлявано честно и прозрачно", заяви кандидатът за общински съветник Мартин Тинчев. Той изтъкна, че единственият начин това да се случи, е, ако има промяна." А за промяна са нужни нови хора. Млади хора – именно те са носители на новото и на промяната. Затова смятам, че повече от тях трябва да влизат в управлението на общината и държавата", заяви той. Тинчев бе категоричен, че кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ имат нужния хъс да променят нещата към по-добро.

„Опитът, който има Цанко Цанов, му е достатъчен, за да поеме кметския пост. Цанов е човек, който ще намери общ език с всички в администрацията и ОбС", заяви кандидатът за общински съветник Филип Филипов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай