Свиленски бесен, произнесе присъда на напусналите БСП

Тези хора никога не са работили за БСП, те са клиентела на ГЕРБ

Свиленски бесен, произнесе присъда на напусналите БСП | StandartNews.com

Заместник-председателят на БСП Георги Свиленски отправи тежки критики към напусналия БСП кмет на Перник Станислав Владимиров. Той го обвини в злословене срещу партията и го призова да напусне и поста си като градоначалник.

„Владимиров имаше 18 000 гласа с подкрепата на БСП при избирането му за кмет, а на последните избори там партията имаше 3500 - питайте го къде отидоха другите гласове, от добра работа ли е“, попита Свиленски по повод напускането на БСП от страна на пернишкия кмет и 50 души от местната структура.

„Тези хора никога не са работили за БСП, те са клиентела на ГЕРБ, обслужват интересите им. Спомняте си колко пъти Бойко Борисов ходи да се прегръща с него, питайте г-н Владимиров законен ли е водопроводът, в прокуратурата ли е, къде отидоха парите. Ще го питат перничани на изборите“, коментира още Свиленски.

Той призова кмета да напусне и поста си, след като напусна БСП, и на предстоящите избори да се яви „като какъвто прецени“.

Той коментира, и че Петър Витанов трябва да освободи евродепутатското място. „Така директорката на „Булгаргаз“ Деница Златева трябва да стане евродепутат, тъй като тя е следващата в списъка", обяви Свиленски.

"Витанов е сред изключените 14 от съботния конгрес на партията. Той може и член на Светия синод да иска да стане, ама не го искат. 500 делегати казаха, че не го искат, защото бута и блъска на микрофона и петни партията", заяви още заместник-председателят на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай