Стойнев водач под липите

Стойнев водач под липите | StandartNews.com

Никой не е искал изключването му от партията, отсякоха от "Позитано" 20

Стара Загора. Драгомир Стойнев най-вероятно ще е водач на партийната листа от Стара Загора, научи "Стандарт". "Бившият енергиен министър е една от най-силните личности в БСП" и номинацията му ще помогне на партията в трудния момент", коментираха активисти под липите.

Социалистите в Стара Загора са посочили, че именно Стойнев като министър е направил много за миньорите в областта. В момента името му се обсъжда и от партийните организации в Добрич, Хасково, както и в София-област. Междувременно стана ясно, че нито една общинска организация на БСП не е искала оставката на Стойнев като зам.-председател на Столетницата, нито изключването му от партията. Преди ден в публичното пространство се появи информация, че организациите на левицата в Садово и столичния квартал "Лозенец" са изпратили до червената централа кървави писма, в които искат главата на Стойнев заради ситуацията около "Уестингхаус".

"Стандарт" разполага с писмо от общинския съвет на БСП в Садово, в което категорично се отрича Стойнев въобще да е бил обсъждан. Членовете на двете организации подкрепяли усилията на Драгомир Стойнев за нормализиране на ситуацията в енергийния сектор у нас, стабилизирането на цената на тока, както и това, че е показал характер при преговорите за "Южен поток" с ЕК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай