Вторник,

Слави със заръка към ИТН. Защо трябва да са перфектни

От: СТАНДАРТ -
364
Слави със заръка към ИТН. Защо трябва да са перфектни
A
A
A

Слави Трифонов излезе със специален пост по повод казуса в Петър Илиев, за когото Етичната комисия на СУ "Св. Климент Охдински" се произнесе, че е плагиатствал от доц. Наталия Киселова. Илиев бе номиниран от Трефонов за вицепремиер и МВР-шеф в несъстоялия се кабинет на ИТН.

Ние разбираме, че огромният интерес към Петър Илиев всъщност е интерес към нас, написа Слави Трифонов. И заръча на своите да бъдат перфектни във всичко, което правят.

Ето целия пост на Слави Трифонов:

Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство.

Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща.

Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори.Дали Петър Илиев е плагиатствал или не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“.

Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в "Има такъв народ", ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

Затова се налага да бъдеш перфектен.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички