Слави попари Петков. Отправи предупреждение към народа

Лидерът на ИТН коментира и темата за мигрантите

Слави попари Петков. Отправи предупреждение към народа | StandartNews.com

Лидерът на ИТН Слави Трифонов изрази учудване като какви Кирил Петков и Николай Денков се натресоха днес на връчването на мандата на ГЕРБ. "Има президентска администрация, трябваше да ги изгонят", коментира той.

"Беше грозно. И това, което снощи се случи, беше грозно. Като някакъв турски сериал - едните казват: "Няма повече с вас", другите реват и казват: "Моля ви се, искаме с вас." Такова реване не съм гледал", каза още Трифонов.

"Преди 9 месеца Борисов беше агент на Путин, сега ген. Атанасов му се моли", припомни председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

"Тези са мазни лъжци", отсече Слави Трифонов. И уточни, че освен неморални, те са и некадърни, визирайки ПП-ДБ.

„Толкова са некадърни, че на две магарета слама не могат да разделят. Финансовият министър е некадърен, министър-председателят, който беше досега, е некадърен. Ще направят нещо, което ще взриви хората, ще изненада неприятно и оттам ще дойде черен лебед, хората ще поиска това нещо да свърши. Те си мислят, че са нещо повече“, коментира Трифонов.

И уточни, че според него цените на тока от 1 юли ще бъдат други и това ще е много неприятно за хората.

Лидерът на ИТН поиска веднага да се отиде на предсрочни избори.

Не съм адвокат на Румен Радев, той си носи отговорността, но той се стреми максимално да спазва максимално правилата, в случая Конституцията. Той я спазва, но дори и в рамките на това, което му позволява Конституцията, можеше да е по-корав. Аз ако бях на негово място, щях да ги мачкам. Там трябваше да бъдат само ГЕРБ. Можеше да разкара Кирил Петков, той като какъв е там, за какво е кандидат, да им светят ли са там, попита реторично Слави.

На въпрос с кого ще се коалира, ако сега може да влезе в правителство, той заяви, че трябва да се постави определен план, който трябва да се изпълни от професионално правителство, подкрепено от максимален брой партии. За да се излезе от това, ето това трябва да стане, отсече Слави.

Явно, че няма да има една партия, която да прави всичко, явно трябва да има обединение, но не може да има такова, защото партиите са много настроени едни срещу други. Необходимо е експертно правителство, посочи още той.

Винаги съм се вълнувал от това хората дали са доволни от това, което правим. Хората, Тошко, винаги трябва да се вълнуваме от това и те уверявам, че хората не са глупави. Те правят тъпа грешка, подценяват избиратели. Суверенът вижда, че го лъжат, може да си мълчи и да е търпелив, но не е глупав. Затова в един момент тайфунът ще дойде и ще ги помете, каза Трифонов.

Освен папа Йоан Павел Втори трябва да знаем и Инокентий Трети, при който сме били католици, но Асен не го знае това, отбеляза той.

Гледаме Габриел, гледаме мандатите и после, прааас... вагинална сухота, иронизира рекламите по телевизиите той, след което се обърна към Евгени Димитров с призива да има и при тях такава реклама, защото му харесвала.

По отношение на еврото, Трифонов заяви, че българите трябва да бъдат питани за въвеждането на валутата, но лично той смята, че е правилно да се приеме еврото.

По отношение на мигрантите той заяви, че всеки, който е дошъл, нарушавайки границата на България, той е престъпник и трябва да бъде третиран като такъв, който е нарушил дома, в който ние живеем.

Да кажеш на престъпници: Елате в ЕС или Елате в България, е най-голямата тъпотия. Границите трябва да бъдат добре пазени и всеки, който ги наруши, е престъпник, категоричен е Слави Трифонов.

Нашият дом трябва да бъде съхраняван, охраняван, пазен. Смятам, че има и други хора, които смятат като мен в ЕС и там ще пратим такива хора, които ще намерят сродни души. Може да те наричат както си искат, това няма значение, има значение твоят дом и как го пазиш, каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай