Рейд на Цветан Цветанов в Пиринския край

Рейд на Цветан Цветанов в Пиринския край | StandartNews.com

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата за депутати в Благоевградска област Цветан Цветанов ще бъде на обиколка днес в Пиринския край. С него ще е областният лидер на партията и №2 в листата Даниела Савеклиева и останалите кандидати за народни представители от региона. В 09:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с работещи в хотелиерския бизнес в парк-хотел „Пирин-Шарлопов" в Сандански. В 10:05 часа ще посети шивашкия цех „Гръцки стил" в курортния град. В 10:45 часа Цветанов ще направи оглед на Автомагистрала „Струма" при разклона за Петрич.

В 12:30 часа водачът на листата на ГЕРБ в Благоевград ще разговаря с членове и симпатизанти на партията в партийния офис в Гоце Делчев, по-късно ще посети хлебозавода „Крум Геров". В 15:10 часа Цветанов ще присъства на предизборно събитие на площада на село Рибново, община Гърмен.

В 17:30 часа Цветан Цветанов, председателят на групата на ЕНП Манфред Вебер, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Даниела Савеклиева и кметът на Благоевград Атанас Камбитов ще открият обновения интернат в Благоевград. В 18:30 часа партията ще проведе основното си предизборно мероприятие в областния център. На предизборния концерт на площад „Гоце Делчев" Цветан Цветанов ще представи листата на ГЕРБ за област Благоевград и основните приоритети от управленската програма на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай