Реакцията на Радев! Кой ще е новият министър

Президентът отговори на предложението на Главчев

Реакцията на Радев! Кой ще е новият министър | StandartNews.com

Очаквана реакция на президента по въпроса с прословутия външен министър.

Държавният глава Румен Радев коментира предложението на служебният министър-председател Димитър Главчев. Премиерът предложи да оглави поста на външен министър.

Вчера в края на деня ми се обади г-н Главчев и ми каза това авангардно предложение. Аз съм казвал много пъти: в момента, в който ти ми подадеш човек, на когото имаш доверие, аз веднага ще издам указ.

Също го посъветвах, че имаме множество прекрасни дипломати, които са готови веднага да помогнат и да свършат работата доста по-добре от г-н Митов.

Това каза президентът Румен Радев пред журналисти. 

"Аз го посъветвах все пак да проучи малко повече нещата, защото ми се струва, че той все още не е разбрал с какво се е заел като премиер, да не говорим за външно министерство.

Да се консултира с близки хора, с експерти, но в понеделник сутринта ще направим последен разговор и ако той държи, приемам всички негови предложения и не се меся в неговата работа", заяви Радев.

По думите му се е намесил само, когато нещата са излезли извън контрол. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 седмица

Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук--- https://da.gd/keto

Откажи