План „Маршал" на политиците предлага ЛИДЕР

План „Маршал" на политиците предлага ЛИДЕР | StandartNews.com

Стара Загора. "Предлагаме всички политици в бъдещия парламент да се обединят около 10-годишен план за икономическото развитието на Българи". Това обяви на старта на предизборната кампания председателят на ЛИДЕР Кънчо Филипов. Той води листата на предизборната коалиция, в която а още партиите НИЕ и БНД, в родния си град Стара Загора.

Акцентите в този своеобразен план „Маршал" за измъкване на страната от кризата трябвало да бъдат определени с консенсус от всички политически сили и разработени от водещи икономисти, учени, браншови и граждански организации. Според Филипов основни приоритети в този екшън-план трябвало да бъдат развитието на селското стопанство, туризма и енергетиката.

Запазване на плоския данък, три години гратис за данък печалба при всяка инвестиция и нулева осигурителна ставка за всяка ново работно място за млади хора до 35 години, са някои други идеи и предложения в предизборната програма на коалицията.

На първите места в листата за 27-ми Старозагорски избирателен район след водача са Николай Тонев, трети мандат на Гълъбово, и Васил Донев, два мандата кмет на Чирпан, мениджъри и предприемачи, които успешно ръководели своя бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай