Пеевски предупреди: Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа

Те ще понесат отговорност от хората за това, което правят

Пеевски предупреди: Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа | StandartNews.com

"Коалицията на пудела ще се радва много малко на грабежа, след това ще понесат отговорност за всичко. Те ще понесат отговорност от хората за това, което правят", заяви пред репортери в парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски.

"Първа точка трябваше да е да решим проблемите на миньорите, на целия Маришки басейн. Тях не ги интересува, искат да свалят председателя на Народното събрание - това е нечувано. Псевдопремиерът Ники не реши нищо за миньорите. Колко пъти му исках отчет. Темите за тях ще бъдат решени", обеща Пеевски.

Днес имаме коалиция на пудела. Всички пачки купиха всичко днес. Видяхме неограничения кеш на коалицията на пудела, явно е имало голямо разкешване. Събраха се, сега могат спокойно да назначат Недан в Хасково, да върнат шефката на митниците, да отворят отново каналите и да крадат, посочи лидерът на ДПС.

"Огромна корупция на тези хора. Ако тези неща се докажат, не може да се работи с ПП-ДБ. Нямат интегритет, както обичат да казват. Оказа се, че са откраднали и авторството на сигналите от Гугъл. Една мръсна престъпна сглобка", категоричен бе Пеевски.

"Всички в залата са проруски извън ГЕРБ. Честито на коалицията на пудела", завърши Пеевски.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай