Още един депутат напуска Бареков

Още един депутат напуска Бареков | StandartNews.com

"България без цензура" готви конгрес, на който партията ще смени името си, както и структурни и организационни промени. Това заяви лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков.

"Росен Петров е интелектуалец, неговата организационна и партийна работа не е на ниво", каза Бареков по повод напускането на партията от бившия телевизионен водещ. Петров обяви в събота, че излиза от партията "България без цензура". Но остава в парламентарната група на български демократичен център. Петров подчерта, че не търси политически скандал. И допълни: "Нито балканска раздяла, характерна за разделите в "България без цензура".

"Аз съм защитавал лидера Николай Бареков, той е защитавал мен, но просто искам да изляза от сянката на скандалите, която виси постоянно над "България без цензура", допълни още Петров пред БНР. От "България без цензура" отбелязаха, че напускането на Петров е по взаимно съгласие. В специална декларация Петров декларира, че остава лоялен към групата на БДЦ в парламента. В същото време обаче се говори, че още един депутат се готви да напусне партията на Бареков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай