Огромен цирк в парламента! Как нарекоха Кирил Петков

Тошко Йорданов се разбесня от трибуната

Огромен цирк в парламента! Как нарекоха Кирил Петков | StandartNews.com

Дебатите около оставката на акад. Николай Денков доведоха до грандиозни скандали и грозни обиди между депутатите. 

Димо Дренчев от "Възраждане" поиска да вземе думата и направи изказване по темата. 

"Премиерът Денков каза някакви глупости, както и Кирил Петков - че сме пълноправен член на "Шенген", не е вярно. Могат да излязат някои от пуделите и да кажат, че имаме ръст на преките чуждестранни инвестиции. Румъния има над 10 млрд., Сърбия има над 4,5 млрд.

Тошко Йорданов поиска лично обяснения по темата.

Г-н Дренчев, много пъти съм казвал, че в края на мандата им ще стигнем до 70 млрд. външен дълг. Много грозно беше това, което направихте. Почти толкова грозно, колкото това, което направи Кирил Петков от тая трибуна, говорейки за предателите, при положение че той е боклукът, който ходеше да ги убеждава един по един да станат предатели. 

Мога да ви направя литературно четене на чатовете му до бивши наши депутати, в които говорещия за предателите, предател на националната идея - Кирил Петков, спрямо Македония, предателят към избирателите си за обещанията за война с Борисов и вкарването му в затвора. Същият този предател е висял като цветарка на повикване, или нещо друго, в апартамента на Радостин Василев да уговаря хора да станат предатели. 

Това беше почти толкова грозно и жестоко ме засегнахте, защото това, което Кирил Петков каза, един боклук като каже нещо, не е страшно, но все пак човек като вас да каже нещо невярно е много лошо. 

Освен засегнат, вече сте и наказан със забележка", каза Йорданов, цитиран от Блиц. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи