Нов скандал! Денков скочи срещу кабинета "Габриел"

Министрите и споразмението за властта не са съгласувани с нас, каза премиерът в оставка

Нов скандал! Денков скочи срещу кабинета "Габриел" | StandartNews.com

Нов скандал предизвика "Продължаваме промяната".  Министрите и споразумението за властта не са съгласувани с нас, заяви Николай Денков на влизане в централата на ДБ на ул "Кърниградска".

ВИЖ ОЩЕ: Обрат! Габриел реши съдбата на кабинета. Ето министрите (НА ЖИВО)

"Това е кабинетът на ГЕРБ-СДС, не е съгласуван с нас, както и подписаното от Габриел споразумение не е подписано от нас, продължи Денков. Малко по-рано Рая Назарян от преговорния екип съобщи, че от лидерите на ПП-ДБ единствено Христо Иванов е парафирал споразумението и министрите.

ВИЖ ОЩЕ: ПП-ДБ се пропука. Христо Иванов подписа кабинета, останалите - не
 
"Изненади сме от този кабинет, нямаме съгласие за това което прави Мария Габриел", изтъкна и лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Подкрепяме кабинета, предложен от ГЕРБ. Борисов постъпи отговорно

„Не съм запознат със състава на Министерски съвет. Няма да коментирам. Много варианти на състав бяха обсъдени. Нямам представа как ще гласуваме в пленарна зала. Надявам се възможно най-скоро да обсъдим това в рамките на парламентарната ни група“, заяви Георги Ганев от ДБ.

ВИЖ ОЩЕ: Изненадата в кабинета. Кой е Валентин Мундров?

От ПП-ДБ отказаха коментар веднага след връчването на изпълнения от Мария Габриел мандат. Но сега се събират на "Кърниградска" за реакция. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
bichev
преди 1 месец

До онзи ден бяха съгласни да са министри а сега се правят на описани моми. От това страдат хората а не тези по партиите.

Откажи