Нинова с остра атака към кабинета за Шенген, извади и документи

Заслужаваме пълноправно членство по въздух, вода и суша в Шенген, каза още тя

Нинова с остра атака към кабинета за Шенген, извади и документи | StandartNews.com

Източник: БТА

Министерският съвет внася дезинформация и си служи с фалшиви новини. Това обвинение отправи на брифинг в централата на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова във връзка с приемането на България в Шенген и ангажиментите за прием на бежанци.

Нинова представи Протокол към решението на Съвета на Европейския съюз, според който, страната ни е поела ангажимент за „незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище, за които България и Румъния носят отговорност“.

Тя заяви, че правителството е излъгало и е поет такъв ангажимент за незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище, на които България и Румъния носят отговорност, без никакво право на мнение по отношение на броя на хората, които ще дойдат тук. „Става въпрос за неограничен брой“, добави Нинова.

Заслужаваме пълноправно членство по въздух, вода и суша в Шенген. Това, което направи правителството, оценяваме като отстъпление от тази позиция, като предателство на националния интерес, посочи Нинова.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи