Миков зове с писмо за кворум

Миков зове с писмо за кворум | StandartNews.com

София. Председателят на парламента Михаил Миков подготвя специално писмо до всички парламентарни групи с молба да бъде осигурен кворум в пленарна зала. "Трябваше да приемем няколко ратификации, сред които взаимни споразумения със Световната банка, свързани с пътната инфраструктура и водоснабдяването", коментира в пловдивското село Граф Игнатиево Миков.

И подчерта, че липсата на кворум може да провали подписването на споразуменията. "Отпуснатите средства едва ли ще се харчат от това правителство, но със сигурност от България", каза шефът на парламента. "От липсата на кворум потърпевши ще са хората", заключи Миков.

И обясни, че подготвя писмо до всички парламентарни групи, за да ги уведоми за проблема със Световната банка. Още няколко важни споразумения трябва да минат на гласуване в парламента, преди депутатите да се разпуснат. Миков бе в пловдивското село по повод настаняването на многодетното семейство Мариела и Костадин Гелеменови, родители на три деца, в дом, обзаведен и оборудван с пари от дарителски акции на фондация "България си ти".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай