Мария Капон направи мъжки жест към Хаджигенов и Бабикян

Бабикян коментира, че вече на четвърти поред избори настояват за обединение

Мария Капон направи мъжки жест към Хаджигенов и Бабикян | StandartNews.com

Движението на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян „Ние идваме!“ с мандата на Единната народна партия на Мария Капон внесе документи за регистрация за участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 октомври. На излизане от Централната избирателна комисия  (ЦИК) Хаджигенов съобщи пред журналисти, че са внесли 3123 подписа за регистрация.

Арман Бабикян коментира, че вече на четвърти поред избори продължават да настояват за обединение. Това, че се регистрирахме самостоятелно, дава още една възможност в следващите десет дни да се създаде такова обединение, заяви той. Очакваме тези, от които зависи обединението - имам предвид "Продължаваме Промяната", "Демократична България" и т. н. да разберат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща - ако имат желание, могат да я носят, ние ще я носим, коментира Бабикян.

Мария Капон коментира, че има втори срок след срока за регистрация, който изтича утре - до 27 август вечерта, в който партии, коалиции, които са се регистрирали, могат да събират, да сменят съдържанието, т.е. формата, да взимат нови имена. Така че обединението според нас тепърва има възможност да предстои и това да е политическо събиране, а не математическо, което би се случило след изборите, "Демократична България" и "Продължаваме Промяната" са единствените потенциални партньори засега, заяви Капон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай