Костадинов анализира политическия сблъсък и каза кой ни управлява

Управляващи протестират срещу собственото си правителство

Костадинов анализира политическия сблъсък и каза кой ни управлява | StandartNews.com

"Продължаваме промяната-Демократична България" през последните няколко дни не могат да оценят случващото се в държавата, защото вчера видяхме за първи път в историята как управляващи протестират срещу управляващите. Тази констатация направи в интервю за БНТ лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Управляващи протестират срещу собственото си правителство и заплашват, че ще поискат оставката на собственото си правителство, учуди се Костадинов.

"Това, което се случва е, че тези хора са несъстоятелни, некадърни, некомпетентни и неможещи за управляват държавата. И единственото в тази ситуация е да хвърлят вината върху всички останали", посочи той.

Според него, правителството е паднало още в момента, в който беше създадено, защото беше ясно, че е въпрос на време то да загине.

"Правителството е на ГЕРБ, ДПС и на ПП-ДБ. Толкова са вкопчени във властта тези хора и единственото нещо, което ги интересува са властовите позиции, облагите на властта, може би корупционните схеми, които искат да направят отново", предупреди Костадинов.

Той каза още, че категорично не одобряват кандидатурата на Димитър Радев за управител на БНБ и са му поискали оставката преди месец. Неговият мандат е изтекъл, а от "Възраждане" имат свой кандидат, който ще покажат следващата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай