Кои министри си отиват при ротацията? Прогнозата на Харизанов

ПП ще продължи да дърпа ДБ надолу, смята анализаторът

Кои министри си отиват при ротацията? Прогнозата на Харизанов | StandartNews.com

Кои министри си отиват при ротацията? Гореща прогноза направи политическият анализатор Георги Харизанов интервю за "Офанзива с Любо Огнянов" по Нова тв.

"Ротацията може да обхване и министри, а това е и причината ПП–ДБ да бягат от ясно споразумение. Пример е здравният министър, чиято оставка беше искана от няколко души, но ДБ каза, че му има доверие и няма да бъде сменен. Калин Стоянов е министър на ГЕРБ-СДС или единственият представител на партията в кабинета е Мария Габриел? Кога Кирил Петков каза истината? Няма нищо лошо политически лица да оглавят министерства, но кога ще се случи това? Няма предпоставка за предсрочни парламентарни избори", посочи Харизанов.

Според него ПП ще продължи да дърпа ДБ надолу. "Едно коалиционно споразумение с ясен регламент ще създаде правила, които обаче Кирил Петков не харесва. Може би затова ПП–ДБ не официализира контактите си с ГЕРБ и ДПС. ПП много държат те да упражняват цялата власт, а това напряга електората и политиците на ГЕРБ. Това носи целият негатив от управлението за ПП, смята Харизанов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Олга Стоянова
преди 3 месеца

Георги, слушах те при Дерменджиев, много си далеч от истината, и ще ти се наложи много скоро да обърнеш палачинката на 180 градуса, в посока Русия! Колкото по-бързо се преориентираш, толкова е по-добре за теб! Много си смешен и жалък в момента!

Откажи