Кирил Петков обяви кой ще преговаря с Борисов

Има неща в предложенията на ГЕРБ-СДС, които са конструктивни, но има и неща, за които имаме различия

Кирил Петков обяви кой ще преговаря с Борисов | StandartNews.com

Лидерите на "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), начело с Николай Денков, ще преговаряме с екипа на ГЕРБ-СДС, каза Кирил Петков в парламента във връзка с проекта на споразумение на ГЕРБ-СДС за съвместно управление в рамките на мандата на 49-ото Народно събрание и механизма за вземане на решения.

Готови сме да седнем на масата за преговори с представителите на ГЕРБ, както са излъчени, от наша страна ще бъдем начело с Николай Денков и политическите лидери на коалицията, посочи Петков.

Той добави, че с колегите му ще направят всичко възможно максимално бързо да се запознаят в детайли с проекта на ГЕРБ-СДС. Има неща в предложенията на ГЕРБ-СДС, които са конструктивни, но има и неща, за които имаме различия, коментира още той.

"За нас е отговорната позиция да опитаме всичко възможно да не ходим на избори, защото на никой не му трябва, но да направим така, че следващите месеци да бъдат изпълнени с реформите, които иска цялото общество", каза още Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Путин
преди 1 месец

Ти. И. Цялата. Ти. Партия. Сте. За. Затвора. И. Това. Ше. Стане. Радев. Като. Се. Яви. На. Изборите. Твоята. Партия. И. Дб. Сте. Аут. От. Парламента

Откажи