ИТН е при Радев. Идва ли мандатът? /ОБНОВЕНА/

Последната политическа формация при президента

ИТН е при Радев. Идва ли мандатът? /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

"Има такъв народ" са третата опозиционна формация и последната парламентарна група, с която президентът ще сложи точка на консултациите с политическите сили от 49-ото Народно събрание.

И те, като "Възраждане" и БСП, искаха предсрочни избори "2 в 1". Тезата на партията, изразявана от председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, е, че ротацията е "врътка" и лицемерие. 

В този парламент няма смисъл и трябва да отидем на предсрочни парламентарни избори. За нас правилния подход е експертно правителство с широка парламентарна подкрепа. Тази формула би могла да се реализира в един следващ парламент. Партиите ще имат друга тежест в следващия парламент. ПП-ДБ няма да имат толкова представители, а ние ще имаме повече, други формации също и ако има разум, може да се състави и правителство", заключи Тошко Йорданов. 

Все пак прогнозата на ИТН преди днешната среща с президента е, че ротация ще има, тъй като ПП-ДБ ще приемат всички искания на ГЕРБ, за да няма избори.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи