Хората в неравностойно положение благодарни на Иво Димов

Хората в неравностойно положение благодарни на Иво Димов | StandartNews.com

Искрена благодарност за озвучаването на светофарите в Димитровград изразиха на среща в Клуба на инавлида хора в неравостойно положение на кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Димитровград Иво Димов.

„Имаше много оплаквания, жалби и телефонни обаждания срещу звуковата сигнализация на сфетофарите . Но успяхме да убедим тъжителите, че това е много важно за незрящите. Питах хората директно, ако бяха с увредено зрение пак ли щяха да се жалват. И много от тях ме разбраха", каза Иво Димов. Общината е направила компромис, като е намалила звука на сигнала.

Иво Димов честити на хората с увреждания Международния ден на белия бастун, който е техен празник. Димов пожела на членовете на клуба в Димитровград успех в героичната им ежедневна борба за пълноценен живот.

„От 20 години не съм гласувал, защото смятах, че всички политици сте еднакви. Казвам се Славчо Грозев и живея в блока на „Стефан Стамболов 3". Заради това, че ни оправихте тротоарите и улицата на тези избори ще гласувам за Вас, г-н Димов. Не само аз, целият ни блок е решил да Ви подкрепи за втори мандат", допълни Грозев. Човекът, който е с увредено зрение, помоли Иво Димов за съдействие да се сложат теракотени плочки пред входа.

„Купихме си плочките, лепилото и останалите материали. Само искаме майстор от общинското предприятие БКС да ги залепи. Но началникът на БКС Тихомир Гочев все си намира повод да ни откаже", оплака се Грозев.

Иво Димов се обади на момента по телефона и служител от общинско предприятие беше изпратен веднага да почва да работи.

„Точно такъв кмет ни трябва! Човек, който е близо до хората и решава проблемите им на момента!", избухна в аплодисменти цялата зала.

Димов обеща съдействие пространството пред този блок да бъде по-добре осветено.

Помещението на клуба на хората с увреждания ще бъде оборудвано с климатици. „Аз обещавам трудно, защото смятам, че човек когато обещае нещо трябва да го изпълни", поясни Иво Димов.

От своя страна членовете на клуба изразиха пълната си подкрепа за Иво Димов и неговия екип. Те споделиха, че вече са решили да гласуват с бюлетината с номер 20 на предстоящите избори на 25-и октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай