Изненада! Президентът без Деси Радева. Коя е прекрасната дама до него?

Държавният глава е във Виена

Изненада! Президентът без Деси Радева. Коя е прекрасната дама до него? | StandartNews.com

Коя е прекрасната дама до Румен Радев? Въпросът обиколи за секунди България, след като БНТ показа президента на концерта в Музикферайн във Виена. И всички видяха, че до него не е първата дама Десислава Радева, а непозната красавица.

По покана на австрийския федерален канцлер Карл Нехамер президентът на България Румен Радев присъства на Новогодишния концерт на Виенските филхармоници.

Българският президент бе във Виена заедно с Атанас Пеканов, заместник министър-председател, отговарящ за управлението на средствата на Европейския съюз.

Напрежението се покачи още повече, когато в официалния профил на президента във Фейсбук се появиха и снимки. Оказа се, че до Радев е дъщеря му Дарина, сияеща в стилна черна рокля. Двамата са на снимка с канцлера Карл Нехамер  и съпругата му. Дарина учи в Театралната академия и наскоро стана ясно, че вече има първа главна роля.

Програмата на българския държавен глава включва кратка закуска, след която делегацията се отправя към златната зала на „Музикферайн“ на празничния концерт, музикално послание за мир и благополучие в света.

В паузата на концерта в една от залите на „Музикферайн“ ще бъде организиран кратък прием в чест на българския президент и на индийския министър на външните работи Субрахманям Джайшанкар, гост на Александър Шаленберг, министър на външните работи на Австрия. След концерта Румен Радев и Субрахманям Джайшанкар ще се срещнат с диригента на Новогодишния концерт Франц Велзер-Мьост. 

Програмата включва и обяд, на който министърът на външните работи Александър Шаленберг кани българския президент и индийския министър на външните работи. Посещението на Румен Радев приключва в ранния след обяд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай