Голям скандал! "Възраждане" изключи трима депутати

Костадин Костадинов бесен

Голям скандал! "Възраждане" изключи трима депутати | StandartNews.com

Източник: бТВ

Голям скандал в парламента. „Възраждане” изключи трима депутати от групата си. Причината е вчерашния скандал в Столичния общински съвет. При избора на временен председател на СОС четирима съветници от "Възраждане" - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова, гласуваха за предложения от ПП Цветомир Петров. Четиримата бяха изключени от групата на „Възраждане” в СОС.

Изгонените от парламентарната група на „Възраждане” са са Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, който бе и заместник-председател на партията. Те са номинирали съветниците.

“Трябва да си подадат оставките, но не са го направили и затова са изключени. Взето е решение да се поиска политическа отговорност от тези представители. Te отказаха да направят това, което иска софийската организация от тях“, каза лидерът на партията Костадин Костадинов.

Още 4 човека избраха финансовите стимули. Това рефлектира и върху организацията ни, защото получихме изключително много съобщения от наши симпатизанти, които искат обяснения, мотивира още решението лидерът на партията Костадин Костадинов днес.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай