ГЕРБ: Кражбата на тефтерчето е “Костинброд” 2

ГЕРБ: Кражбата на тефтерчето е “Костинброд” 2 | StandartNews.com

Кражбата на тефтерчето на Филип Златанов е пошла инсценировка на „Костинброд"-2, смятат от ГЕРБ.

От името на партията Цвета Караянчева настоя "компетентните органи да предприемат всички мерки за разкриването на кражбата на тефтерчето и за поръчителите на този пореден сценарий".

"За нас е необяснимо поведението и отношението на вещите лица към веществени доказателства. Не можем да си обясним защо въпросното вещо лице е сигнализирало органите на реда чак 24 часа след кражбата? Защо съдебните органи разбраха за кражбата от медиите? До кога разни сценаристи и кръгове ще влияят на общественото мнение чрез инсценировки?", запита тя. По думите й ГЕРБ е най-заинтересованата страната да излезе наяве цялата истина около това тефтерче. "Ние сме декларирали, че нямаме отношение към този безскрупулен опит за удар по държавността", отсече Караянчева.

Според ГЕРБ цялото съдържание на тефтерчето трябва да бъде показано и "тогава ще бъдат сринати окончателно всички сценарий на разни дами партийни остриета, които говореха за нещо, което не са виждали, на разни моралистични господа, които показваха среден пръст на протестиращите и на партийните стожери, които говореха за нещо имагинерно, докато ощетяваха бюджета с милиони чрез договори със световни лобисти и т.н."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай