Фидосова: Северозападният край ще е приоритет

Фидосова: Северозападният край ще е приоритет | StandartNews.com

Монтана. Трябва да се борим за национална политика за Северозападния край. Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ в Монтана Искра Фидосова пред жители на град Вършец. В община Вършец има много проекти и изключително активно се работи от екипа на кмета, посочи Фидосова по време на предизборното си посещение.

Реализират се повече от 10 проекта. До месец трябва да приключи строителството на пречиствателната станция. Два проекта се изпълняват за подобряване на градската среда. Има два големи проекта за спорт и туризъм. Подготвя се проект за водоснабдителната и канализационната мрежа. Това трябва да е един от приоритетите на местната власт, посочи Фидосова.

Целта е до две-три години във всички градове в областта изцяло да сме подменили ВиК-мрежите. Всичко това ще стане с европейски средства. Нашата задача е да се борим за реализиране на тези проекти.

По отношение на пътната инфраструктура, Искра Фидосова подчерта, че са проектирани 14 отсечки в областта. Предстои да се подготвят документите за още шест. Предстои ремонтът на обходния път на Монтана. Очаква се да продължи работата по пътя през Петрохан. Много трудно беше и продължаваме да се борим за нови работни места. Това трябва да бъде приоритет и за следващите четири години, каза още Искра Фидосова. Имаме уверението на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, че ще бъде приоритет в политиката на ГЕРБ, подчерта тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай