Ето ги новите съпредседатели на Младежко ДПС (ОБЗОР и СНИМКИ)

Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов ще ръководят организацията

Ето ги новите съпредседатели на Младежко ДПС (ОБЗОР и СНИМКИ) | StandartNews.com

IX Национална Конференция на Младежко ДПС избра Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов за съпредседатели на Младежко ДПС. 500-те делегати на най-висшия форум на младежите номинираха Делян Пеевски и д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС.

 

ВИЖ ОЩЕ: Доган със специално послание към младите в ДПС. Разкри кои политици нямат бъдеще

Специално послание към младите депесари отправи почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски: Младите в ДПС ще участват в управлението

Едно от най-важните неща, които трябва да осъзнаете е, че Промените, които преживяваме „тук и сега“ в нашето житейско битийно време, са по-големи и по-дълбоки от тези през 1989 година. Тогава цялата комунистическа диктатура обидно бързо рухна пред очите на няколко поколения и се замени с така очакваната Демокрация и Пазарна икономика. Въпросното „обидно бързо рухване“ на една система създаде предпоставки за „спомени и размисли“ за пасивността и бездействието на голяма част от цели поколения… Част от тях намериха покой в травмиращи компенсаторни механизми, а друг малък сегмент от обществото потърси изход в метаморфозата си в „Герои на нашето време“…, заяви д-р Доган в обръщението си, разпространено от пресцентъра на ДПС.  Той даде заръка на младите: „Да намериш себе си и своя път на развитие, като професионално и социално израстване в такава ситуация, е изключително трудно начинание. Защото предполага всеки от вас „да е готов“ да застане лице в лице пред нетипични екзистенциални предизвикателства. И за да се справите с това препятствие в живота, трябва да решите един много по-важен въпрос: Да опознаете себе си!”

ВИЖ ОЩЕ: Младите в ДПС: 25 години силата е в нас

Приемете го като аксиома: вашият вътрешен свят е не по-малко сложен от света, в който живеем! Тъкмо затова самопознанието е условие да познавате и представлявате и другите, заяви още Ахмед Доган.

Според по-голямата част от „преминаващите“ през ежедневието ни политици, цялата политическа дейност се свежда до PR стратегии, плюс ефектно ситуиране в структурите на централната власт. Такива политици нямат каузи и управленчески промени в полза на хората, а само лични амбиции за кариерно развитие… Не ви препоръчвам подобно бъдеще!, написа Доган.

Молбата ми към вас е: каквото и да мислите да правите, превърнете МИРА в смислообразуващ фокус на вашата дейност. Направете го! Светът ще ви бъде признателен, категорично призова почетният председател на ДПС.

Нашите младежи трябва да са подготвени да управляват България. Ние имаме уникални кадри и работим да развиваме нашата младежка организация. Със сигурност те ще участват сериозно в управлението на България, заяви по време на форума лидерът на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, който бе гост на Деветата Национална конференция на МДПС.

Форумът се проведе под мотото „25 години силата е в нас!“.

Конференцията се състоя от две части - открита, водена от Хелин Байрактарова и закрита, водена от Ерсин Юмер. Събитието  започна с химна на България и с химна на Европейския съюз.

Сред гостите бяха заместник-председателите на ДПС Халил Летифов, Станислав Анастасов и Йордан Цонев, зам.-председателят на 49-ото НС Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Джевдет Чакъров, евродепутатите Илхан Кючюк, Искра Михайлова и др.

Шефът на младежите в ГЕРБ Георг Георгиев бе гост на форума и изрази своите поздравления за усилията на Младежкото ДПС. "Смятам, че всички в тази зала и колегите ви 25 г. участвате в правенето на политика в държавата и трябва да сте оценени, че създавате политически представители на високо ниво. Това е заслуга, която да бъде следена и почина от всички наши млади колеги, млади политици. Този път не е лек", каза той.

“Може да имаме различни инструменти за правене на политика, но всички се интересуваме от това да имаме една правова и добра страна с общи усилия”, каза още Георгиев.

На конференцията присъстваха и гости от Европа, включително делегация от млади либерали от Северна Македония. Делегации от Косово, Кипър, Сърбия също дойдоха, както и представители на партньорски организации от Дания и Швеция. Те също изразиха нуждата всички заедно с обединени усилия да създадем по-добро бъдеще.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи