Младите в ДПС: 25 години силата е в нас

Очаква се избор да двама съпредседатели

Младите в ДПС: 25 години силата е в нас | StandartNews.com

Младите в ДПС: 25 години силата е в нас! Под това мото над 500 членове и симпатизанти на Младежко ДПС се събраха на Деветата си Национална конференция, за да отчетат изминалия мандат и да избират ново ръководство. Форумът започна с химна на България и с химна на Европейския съюз.

Присъстват председателят парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, заместник-председателите на ДПС Халил Летифов, Станислав Анастасов и Йордан Цонев, зам.-председателят на 49-ото НС Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Джевдет Чакъров, евродепутатите Илхан Кючюк, Искра Михайлова и др.

Форумът бе открит от най-младите делегати и ще се проведе в две части - открита и закрита. За водещ на първата открита част бе избрана Хелин Байрактарова.

Цитати с послания от почетния председател на ДПС Ахмед Доган посрещаха делегатите преди да влязат в залата. Сред тях са „От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето“, „..Най-значимото ми творение в живота е Движението за права и свободи, което Ви принадлежи във времето“, „Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора“. Очаква се Младежко ДПС да има двама съпредседатели. Номинирани досега са Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов, както и Адем Чакалов и Рахим Юмерефенди.

Шефът на младежите в ГЕРБ Георг Георгиев също уважи мероприятието, както и гости от Европа, включително делегация от млади либерали от Северна Македония. Делегации от Косово, Кипър, Сърбия също дойдоха, както и представители на партньорски организации от Дания и Швеция.

Събитието започна с клип, в който кадри на партията разказват защо са избрали ДПС, а с кадри от множество лица се образува портретът на Доган.

На заседание на Централния съвет на ДПС на 17 ноември м.г. бе освободен председателят на младежкото ДПС Сезгин Мехмед. За временно изпълняващ длъжността председател на младежите бе избран Танер Кабилов.

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи