ДПС чака повече гласове в Смолянско

ДПС чака повече гласове в Смолянско  | StandartNews.com

Смолян. Ние сме партия на ангажиментите, а не на обещанията. Това заяви лидерът на ДПС Лютви Местан в Смолян вчера.

"Преди месец бяхме в този край и поехме ангажимент да бъдат изплатени премиите на тютюнопроизводителите в района", даде пример той. "Тогава казахме, че тези 3 лева хората ще ги получат в средата на май, но те бяха изплатени още в края на април", мотивира се шефът на ДПС. Той се срещна с актива на движението в Смолян, за да се запознае как е стартирала кампанията и какви проблеми има.

В областния град бяха още народният представител Мустафа Карадайъ, Севим Мусак - девета в евролистата, Станислав Анастасов - член на ЦОС на Младежко ДПС и кандидат за депутат в ЕП.
Според Местан се очаква ръст на вота в рамките на 40 - 50% в полза на движението в Смолянско, спрямо парламентарните избори. "Що се касае за страната, очаквам нашите политически опоненти да бъдат изненадани неприятно", категоричен бе Лютви Местан. В Мадан лидерът на ДПС заяви, че няма друга партия, която да работи толкова за Родопа планина. "Над 90% от евросредствата ГЕРБ ги насочиха в градските центрове, като София, Варна, Бургас... Не помислиха за малките населени места", коментира той. "Ние точно това правим. Обръщаме внимание и на най-малкото село в страната", допълни Местан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай