Чудо невиждано в парламента. Двама депутати смаяха всички

Жечо Станков и Венко Сабрутев жънат овации

Чудо невиждано в парламента. Двама депутати смаяха всички | StandartNews.com

Чудо невиждано в парламента. За първи път - джентълменски жест на трибуната. 

Депутатите от ГЕРБ и ПП-ДБ Жечо Станков и Венко Сабрутев изоставиха дрязгите и показаха какво е да си джентълмен на трибуната на парламента. С поведението си смаяха залата и цяла България. 

Енергийните експерти се разпалиха по време на дебата за ликвидните проблеми на Фонд "Сигурност на електроенергийната система".

Сабрутев излезе на трибуната и пожела да се изкаже, но се оказа, че на групата на ПП-ДБ са останали само 5 секунди за изказвания. Той започна да говори, но няколко думи по-късно водещата заседанието Росица Кирова му спря микрофона,  с което го ядоса. Веднага след него излезе Жечо Станков, който сложи депутатската си карта, но обърна микрофона към Сабрутев, който междувременно се върна на трибуната.

"Ето това е джентълменско. Г-жо председател, това е поведение, а не вашето", каза Сабрутев. Станков обаче го предупреди, че му отпуска само 30 секунди от времето си, за да има време да му отговори в дуплика. Веднага след това се върнаха към предишните си търкания, като Станков каза, че подкрепя Сабрутев и колегата му в ПП Радостин Рибарски за шефове на КЕВР. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай