БСП ври и кипи. Изключват виден социалист

Съдбата на Иван Таков виси на косъм

БСП ври и кипи. Изключват виден социалист | StandartNews.com

Източник: БСП-София

БСП отново ври и кипи. Съдбата на лидера на БСП София Иван Таков виси на косъм заради подкрепата, която общинарите социалисти дадоха на Цветомир Петров от ПП за председател на Столичния общински съвет

Националният съвет на БСП ще реши дали да бъдат изключени общинските съветници от партията, които подкрепиха избора на Цветомир Петров, заяви председателят на ПГ на БСП Иван Ченчев в ефира на предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. Вчера БСП свали доверието си от общинарите.

Според Ченчев трябва да има тежко наказание за несъобразилите се с партийната линия общински съветници на левицата.

„Няма червена сватба, тука ми мирише на брак по сметка. Ако те бяха червени, те нямаха санкция да направят това нещо. Те ни „сглобиха”, каза Ченчев и изтъкна, че в момента има дело, което оспорва избора на Васил Терзиев за столичен кмет. Според него другата страна на „сглобката” в СОС е с ГЕРБ.

„Очевидно е имало задкулисни договорки в столичния общински съвет. ПП излизат недоволни, ГЕРБ взимат 5 комисии, ИТН взимат комисии и мнозинството става друго. В тази конфигурация, в тази „сглобка”, в която се вкараха тези със свалено доверие от БСП, те не трябва да участват в комисия”, обясни Ченчев. „Притеснителен е начина, по който търсят „сглобка” – задкулисно”, поясни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи