Борисов се подигра с поредния фишек на Божков

Който ме познава знае, че на моя телефон няма кирилица

Борисов се подигра с поредния фишек на Божков | StandartNews.com

"Който ме познава знае, че на моя телефон няма кирилица", заяви премиерът Бойко Борисов във връзка с разпространения сутринта чат от укриващия се от родното правосъдие в Дубай бизнесмен Васил Божков, за който самият той твърди, че е проведен с министър-председателя. Така Борисов разсея всякакви съмнения около поредния кьорфишек на снабдилия се с 18 обвинения бивш лотариен крал на България.

“Тези, които ме познават, знаят моето телефонче. Този телефон няма кирилица. Ако някои кажат, че са получили от мен есемес на кирилица, аз имам само този телефон и той седи при охраната. Както едно време една кака каза, че съм я набрал по Вайбър, аз тогава не знаех какво е Вайбър", коментира Борисов провалилия се нов опит на олигарха да разклати държавата.

Борисов се засмя и призна: "Забавлява ме."

В чата, който е на кирилица се споменават имена на футболисти на Левски, като Атанас Кабов и Илия Димитров, както и това на бившия омбудсман Мая Манолова, за която се твърди, че е финансирала кампанията си на кметските избори в София миналата година с пари именно на Божков.

В кореспонденцията обаче отново липсва телефонен номер, което още с публикуването й във Фейсбук от прицелилия се във властта хазартен бос предположи, че подобно на твърденията на Божков за чата му с финансовия министър Владислав Горанов, ще се окаже поредния кьорфишек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай