Борисов с нов залп по бившите партньори! Разкритие за изборите

Ще направя всичко възможно машините да останат, каза Борисов

Борисов с нов залп по бившите партньори! Разкритие за изборите | StandartNews.com

Абсолютно неправомерно, неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на Международния валутен фонд (МВФ) и призивите на "некоалицията" да се харчи разумно. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред репортери в кулоарите на парламента.

На въпрос дали ГЕРБ ще поиска промени в Изборния кодекс преди предсрочните парламентарни избори относно машинното гласуване, лидерът на ГЕРБ заяви, че е твърд привърженик на машините. Ще направя всичко възможно машините да останат, каза Борисов.

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават. За мен парламентът нито е разследваща институция, нито е място, където се дават присъди, обясни лидерът на партията.

Не мога да коментирам нещо, което е на белгийската прокуратура, каза той по повод проверките във фирми на Настимир Ананиев. А защо е била забавянето от 8 месеца той добави, че не знае.

"Но е хубаво да се изчаква, за да се разбере за какво става въпрос, и тогава да се реагира. Защото едва ли не вчера излезе, че някой му прави това на Настимир Ананиев, а то се оказа на белгийската прокуратура", посочи Борисов.

Той вижда още 2-3 седмици работа на парламента. В две сфери - отбраната и енергетиката - имаме да свършим много неща.

Борисов не познава назначения за и.ф. главен секретар на МВР. Подкрепях Живко Коцев заради Атанас  Атанасов, сега вече ще се пазя да казвам кого подкрепям.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай