Борисов с нов ход. Отправи призив

Обърна се към Кирил Петков

Борисов с нов ход. Отправи призив | StandartNews.com

Нов ход предприе лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той отправи призив.

Призовавам медийните изяви да спрат. Г-н Петков трябва да се замисли как да направим работещо правителство, каза Борисов пред журналисти в парламента.

ВИЖ ОЩЕ: Шерше ла фам в кабинета

"Вчера ясно го обясних - готово е споразумението, на 5 март ще разясняваме защо го искаме, защото хората ни не могат да гласуват ей така ", каза лидерът на ГЕРБ.

На 5 март го обявявам на партията, заявяваме защо искаме коалиционно споразумение, а не сглобки. Г-н Петков да се замисли как би изглеждало едно такова правителство и как ще отговаряме на въпросите в пленарна зала, защото от това, което питат, виждам, че много неща не са направени“, обяви Борисов по повод изказването му от сряда, че ако до 8 март не се разберат с „Продължаваме промяната“ (ПП) отиваме на избори.

По думите му с Петков трябвало да мислят как да направят по-работещо правителство.

„Имаха три години. Да бяха сменили КЗК, а не само да ми го натякват. Три пропуснати години, а сега за няколко дена недоволстват. 

Коалиционното споразумение няма да е нещо, което няма да чуят. Няма подмяна на приоритети“, добави бившият премиер.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Иван Митев
преди 1 месец

Сега министърът на финансите няма необходима грамотност за изпълняваната длъжност. Без необходимата грамотност на министърът на финансите е невъзможно устойчиво успешно държавно управление. Слабостта подпомага държавната власт да пренебрегва необходимостта за противодействие срещу лоши резултати от употреби на пари. Дефектът осигурява общо неограничавани щети от заеми и сходни договори. Поради нямане на обща защита срещу щети от заеми и сходни договори, партия ГЕРБ е с подсигуряван политически провал.

Откажи
Пенка
преди 1 месец

Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи