Борисов разкри! Дама повежда ГЕРБ за изборите (ОБНОВЕНА)

Лидерът на ГЕРБ попиля "Промяната"

Борисов разкри! Дама повежда ГЕРБ за изборите (ОБНОВЕНА) | StandartNews.com

Бойко Борисов разкри най-важния ход на ГЕРБ на изборите. Дама повежда партията на вота на 9 юни.

"Не съм говорил с Данчето, но мисля на тези избори да я вкараме на първо място като депутат", заяви Борисов по време на среща със симпатизанти на партията в столичния район "Подуяне". Борисов визираше бившият кмет на София Йорданка Фандъкова, която в този момент седеше вдясно от него. Веднага след това пълната зала шумно аплодира Борисов и Фандъкова.

Той я похвали за работата й за столицата през годините. Два пъти каза, че не е обсъждал идеята си с Фандъкова, но по път за срещата видял колко много е направено за града през годините и решил да го предложи.

„Днес общински съветници от "Промяната" пият, карат, правят катастрофи, че и отгоре на всичко се заяждат с полицаите.

Единият (б.р. Благовест Георгиев) се накъркал, ударил няколко коли, псувал полицаите. Как може да му искаме оставката? Явно за ПП това са нормални неща“, заяви  с ирония Борисов за проповядвания от ПП нов морал.

Преди 10 дни човекът на ПП-ДБ-СС в Общината Благовест Георгиев катастрофирал и избягал. А после отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици.

„Хората видяха какво се случи с „Лукойл” и как безхаберно развалиха правителството, което отвън изглеждаше добре, но аз отвътре го крепях. Няма смисъл да се обиждаме или мразим. Просто ги попитайте: Какво направи Борисов? Защо го направихте?

Кой ви накара да съборите правителството? Ние без ДПС няма как да направим всички тези регулатори, които според Конституцията трябва да се изберат със 160 гласа.

Трябваше да си изберем регулаторите и да продължим да управляваме. Сега не виждам как ще се съберем заедно”, обясни Борисов.

„Умишлено се работеше двата електората да се мразят. Те си мислят, че като минат тези два месеца - било каквото било. Сега си мислят, че като говорят така, ще постигнат успех срещу нас – напротив”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Въпреки това за мен тези 9 месеца не са загубени“, добави той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
BexCop
преди 2 седмици

Ако иcкатe да опитaтe нeщo нoво в ceкca, тoгавa ви съвeтвaм кaпсyли, коитo са по-мoщни от Bиaгpa и вcякaкви aнaлози, тoвa е пpoсто бoмбa в cвeта на ceкca и оcвен тoва е aбсолютнo бeзопaсно на вcяка възpаст, пpочетeтe сaми на кaквo са cпоcобни:--- https://use.my/bman

Откажи