Борисов ошета управляващите, каза защо са като болшевиките

Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла, заяви лидерът на ГЕРБ

Борисов ошета управляващите, каза защо са като болшевиките | StandartNews.com

Най-голямата грешка на сега управляващите е, че се опитват да лъжат хората и ги излъгаха, заяви пред симпатизанти в Перник лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Той добави, че по време на управлението на ГЕРБ за председател на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) е бил назначен бивш депутат от „Демократична България“ (ДБ), за да може той да е максимално неутрален. Настоявахме подобен човек да остане на регулатора, но те за да покажат своята арогантност отказаха, въпреки нашите предупреждения, че това момче не става, заяви Борисов.

Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла, заяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашния запис от заседанието на парламентарната група на „Демократична България“. Нямаше да коментирам вчерашния запис, ако те не се опитваха да кажат, че за това са виновни ГЕРБ и Бойко Борисов, каза той и допълни, че никъде в записа не се чуват решения или обсъждания за цените на тока, инфлацията, за плана за възстановяване, а се говори само за разпределение на постове. „Всички тези разговори показват, че последно ги е грижа за държавата и хората“, смята Борисов.

"При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов и бях сигурен, че ще отиде и ще каже: "ГЕРБ и Борисов са виновни", а то всъщност на нас ни го дадоха колегите от "Възраждане", които си го снимат там на живо. Сега Томислав ми каза преди малко, че Христо Иванов казал по радиото, че пропагандата на ГЕРБ ги атакува. Абе не, бе, Христо, бе! Има народна приказка: "Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи". Ние нищо не сме направили! Ние само се възмутихме и то не на друго, а за свободата на медиите. Значи, Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите уж медии. За тях не е проблем да говорят за орган, който да бъде най-силната теза за върховенството на закона, която издига, който всъщност те самите галено го наричат "бухалка"“!

"В лудниците най-трудно се пазят самоубийците, защото нищо не може да ги спре. Да искаш избори сега и да искаш да управляваш сега е точно такова нещо. Държавата е тотално счупена и надеждата, че тя може да се оправи в следващите шест месеца я няма", заяви лидерът на ГЕРБ пред симпатизантите на партията.

Преди да пристигне в залата, Борисов се срещна с кмета на Перник, а на слизане от трибуната бе върнат от възрастна жена, която заяви, че е пътувала през нощта с влак от Бургас, само за да се види с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай