Бомба от "Възраждане". Разкри търговията с депутати

Костадин Костадинов свика извънредна пресконференция, за да изнесе скандалните факти

Бомба от "Възраждане". Разкри търговията с депутати | StandartNews.com

Истинска бомба хвърли "Възраждане", разкривайки какъв опит за търговия с депутатите от най-малката парламентарна група са направили управляващите в оставка в опита си да се закрепят на власт. Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов свика извънредна пресконференция, за да изнесе скандалните факти.

ВИЖ ОЩЕ: Костадинов изобличи Петков. 15 минути молби

"Вчера получихме информация от трима от нашите народни представители, че с тях са се свързвали представители на управляващите, които са им предлагали най-различни форми на стимули, с които да бъдат мотивирани да подкрепят управление на Асен Василев и втори мандат на досегашната коалиция", съобщи Костадинов.

ВИЖ ОЩЕ: Костадин Костадинов с прогноза какво ни чака

"Всички тези опити да бъдат склонени наши народни представители са били напразни", отсече Костадинов. И заяви: Този парламент удари дъното.

"Очевидно е, че настоящият парламент се е превърнал в една сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се колебае, не се свени да говори публично, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините", възмути се лидерът на "Възраждане".

Според него досегашните управляващи са прекрачили всякакви граници. "Те са престъпници и национални предатели, които трябва да изгният в затворите, за което ние от "Възраждане" ще се погрижим", посочи още Костадин Костадинов.

"Въпреки неистовите опити и напъни на управляващите американски марионетки национални предатели да съставят кабинет, такъв няма да бъде съставен и ще има предизборна кампания", допълни Костадинов Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай