"България без цензура", ВМРО и ЗНС отиват заедно на евроизборите

"България без цензура", ВМРО и ЗНС отиват заедно на евроизборите | StandartNews.com

София. „България без цензура" ще сключи коалиционно споразумение с ВМРО и Земеделски народен съюз (ЗНС) за явяване на евроизборите, стана ясно от първата национална конференция на "България без цензура", провеждаща се в НДК. Лидерът на партията Николай Бареков получи мандат да го подпише.

 

"Благодаря за доверието, благодаря на ВМРО и ЗНС. Ние няма да предадем доверието, което получихме от вас. Лично аз съм готов да стигна докрай не само в политическия поход за спечелване на властта, но и за начина, по който ще сляза от политическата сцена и смятам да го направя така, както влязох – с вашите аплодисменти", каза Бареков след като получи мандата.

 

"Пътят, по който ние сме тръгнали, ще ни отведе до голям успех, победата, която искаме е за народа и за България", допълни Бареков и обеща, че до 17 март ще подпише споразумението с ВМРО и ЗНС. 

 

Обещавам до 17 март да съм подписал споразуменията с ВМРО и ЗНС да отидем единни и силни на голямата битка. Поклон пред вас, няма да предам вашето доверие, заяви Бареков.

 

Рада Коджабашева, Ангел Славчев и Росен Петров бяха избрани за заместници на Николай Бареков. Той обяви, че ще има две вакантни длъжности, които ще бъдат заети по-късно.

 

Дойдох в "България без цензура", защото винаги съм вярвал, че съединението прави силата, каза Росен Петров. "Ние сме центристи, на България ѝ стига да бъде разпъвана на кръст между наши и ваши. За да върви една държава или тяло и трябват два крака – ляв и десен, но и нещо друго. Трябва ѝ център на тежестта, затова сега нашата държава е паднала, защото няма център на тежестта. Вие сте този център и България ще се изправи отново", допълни още той.

 

В изпълнителния съвет на "България без цензура" пък влизат Десислава Балабанов, Христо Бозов, ген. Димитър Цветков, Георги Балабанов, Васил Василев, Ивелина Йосифова. Членският внос пък ще бъде в размер на 2 лева месечно, стана ясно от конференцията в НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай