АБВ с листа до понеделник

АБВ с листа до понеделник | StandartNews.com

Плевен. До началото на идната седмица АБВ ще обяви своята листа за предстоящия евровот, това съобщи лично лидерът Георги Първанов в Плевен.

Съставът на отбора е ясен, както и политическата подкрепа – на съюзниците в коалицията и на политическите формации, които я подкрепят. Всичко е готово, остава да ударим печата, каза бившият президент. Той предлече, че БСП може да се окаже „прелъстена и изоставена" и при евентуално преразпределение да остане в периферията. Според него каквото и прегрупиране да настъпи в сегашния парламент, няма да стане достатъчно силен, за да излъчва стабилност.

Първанов увери още, че няма да ползват билбордове по време на кампанията. От началото на ретистрацията досега АБВ има постъпления от 112 хил.лева, направени от 65 дарители. Сред има само една фирма. Основните разходи са за наеми на офиси, съобщи Емил Кало, който управлява финансите.

Николина Чакърдъкова със спектакъла си „Най-голямото богатство" има своя кампания, от телевизионния екран тя покани всички български политици да я подкрепят. За съжаление единственият, който се отзова, бях аз, отбеляза Първанов.

Експрезидентът предупреди за опасност от стопиране на „Южен поток" и бъдещ натиск в полза на „Уестинг хаус" заради агресивната антируска политика на президента Росен Плевнелиев и ГЕРБ, както и заради непоследователността на БСП. Според него България и Балканите ще се окажат най-засегнати от санкции за Русия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай