Заради протеста на земеделците! Блокада в София

Полиция затвори центъра

Заради протеста на земеделците! Блокада в София | StandartNews.com

Блокада в центъра на София заради протеста на земеделците пред Министерски съвет.

ВИЖ ОЩЕ: Земеделци отново на бунт. Блокади на 21 места в страната

Към 9 ч. центърът на София е затворен от полиция. Недоволството на фермерите ще започне в 11 ч., предаде БНР.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът трещи! Вътев отговори на протестиращите земеделци

Припомняме, че днес ще има мащабен протест пред Министерски съвет заради "цялостно несправяне с политиката в сектора на настоящия министър Кирил Вътев и умишленото противопоставяне на бранша". Протести ще има и на още 21 места в страната.

"Няма допълнителни средства за земеделието. Парите се местят от единия джоб в другия", заявяват от Инициативния комитет за спасяване на българското земеделие, обединяващ 26 браншови организации в сектор Земеделие.

Снощи част от бранша сключи споразумение с правителството.

 „Всеки има право да протестира в рамките на закона. Който иска да протестира, но да не нарушава закона", коментира снощи премиерът Николай Денков. Той обясни, че продължаващите протестите фермери трябва първо да прочетат споразумението.

Ако моята оставка щеше да реши проблемите, отдавна да съм я подал, каза днес министър Кирил Вътев. И обяви: Всичко в земеделието е с главата надолу.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Стоян
преди 2 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Откажи