Четвъртък,

Зам.-кмет шамароса Чеченеца. Оказа се брат му

От: СТАНДАРТ -
5564
Зам.-кмет шамароса Чеченеца. Оказа се брат му
A
A
A

Зам.-кмет поиска строго наказание за Чеченеца, който заедно Тошо Куката и Емили Тротинетката, заснеха скандален клип в пловдивски мол. На него Емили разхожда момче със специални потребности на каиша като куче. Тримата търсачи на слава бяха арестувани, а днес - изправени пред съда.

ВИЖ ОЩЕ: Куката го удари на молба, Емили се оказа Даниел

Изненадата бе пълна, когато се разбра, че заместник-кметът на Пловдив Димитър Караилиев е брат на Петко Караилиев - Чеченеца.

ВИЖ ОЩЕ: Емили ахна пред камерите. Майката на Куката проплака

Той коментира разкритата роднинска връзка между него и интернет сензацията. Димитър Караилиев излезе с отворена позиция в профила си в социалната мрежа.

Той уточнява, че не поддържа връзка с брат си Петко Караилиев – Чеченеца и остро осъжда действията му.

ВИЖ ОЩЕ: Динко побесня! Какво готви на Чеченеца и Тротинетката

Ето какво написа Димитър Караилиев:

"По повод публикации в медиите, в които е намесено моето име и местоработата ми с цел политическо внушение, заявявам следното:  

Петко Караилиев е мой брат, с който обаче не поддържам контакт повече от 15 години. Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават могат да потвърдят думите ми.

Петко е голям човек, той сам отговаря за действията си. Като негов брат никога не съм правил опит да прикривам или извинявам постъпките му!  

Напротив-осъждам действията му, в които беше замесено и момче в неравностойно положение. Има правораздавателни органи, които да решат дали е виновен или не!  

Обръщам се и към с призив към младите хора-внимавайте с действията си в и извън социалните мрежи, особено когато те засягат и други хора.  

Призовавам медиите да не спекулират с темата, защото никой човек не може да избира или да контролира роднините си!"


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com