Емили ахна пред камерите. Майката на Куката проплака

Заедно с Ченецата са в съда заради гаврата с вързаното като куче момче

Емили ахна пред камерите. Майката на Куката проплака | StandartNews.com

Петко Караилиев - Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката бяха доведени с белезници в съдебната зала, предаде репортер на "Марица".

И тримата се зарадваха на интереса от медиите и с удоволствие показаха лицата си пред камерите.

"Ехаа", възкликна Емили, поласкана от вниманието.

"Момчето само поиска", крещяха Тошо Куката и Емили на въпрос дали участника в клипа, вързан на каишка, е било принудено.

Адвокатите на тримата подсъдими - Стефан Паров и Георги Кутрянски поискаха половин час, за да се запознаят с материалите по делото.

В същото време майката на Куката застана пред камерите.

Това е една репресия спрямо децата ни, спрямо нас, спрямо съпруга ми, който е на възлова позиция. Децата ни ли са най-големите престъпници в България? Цялата история е много нагласена”. Това коментира пред TrafficNews майката на Тодор Огнянов – Куката по повод задържането и обвиненията спрямо сина й.

Според Таня Чалъкова това е политически сценарии, целящ да злепостави семейството им.

„Това е подигравка. Държат децата ни на кучешки студ, все едно са някакви престъпници. Къде е правосъдието за убийците? Какво престъпление е извършено тук, за да бъдат задържани и унижавани в цяла България като убийци и наркомани”, заяви още Чалъкова.

Tя коментира, че в никакъв случай не е съгласна със съдържанието в клипа, както и с цялата му идея, но в страната се случват много по-сериозни неща, на които трябва да се обръща внимание, като смята целия този случай за „измиване на ръцете”.

„Съгласна съм с това, че трябваше да бъдат задържани за едно денонощие, но втори ден да ги държат, това е недопустимо и неадекватно”, добави Чалъкова

До 5 години затвор грозят Куката, Чеченеца и Емили за гаврата в мола.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай