Петък,

Динко побесня! Какво готви на Чеченеца и Тротинетката

От: Редактор -
53833
Динко побесня! Какво готви на Чеченеца и Тротинетката
A
A
A

Справедлив гняв срещу група отрепки, скандализирали цялата страна!

Динко от Ямбол се закани на Чеченеца, Тошко Куката и Емили Тротинетката заради скандалното клипче с развежданото като куче момче със специални потребности в пловдивски мол.

"Ако това нещо се беше случило пред очите ми,  щях да спукам от бой Чеченеца и другите участници в гаврата! До този момент не бях чувал за тях, но не може да връзват на синджир момче със специални потребности и да го унижават. Ще търся номера на майката и бащата на детето, за да им помогна финансово, да намерят най-добрия адвокат на момчето.

Готов съм да поема изцяло разноските, за да накажем злосторниците и да защитя пострадалото семейство, ако някой ги заплашва!", заяви Динко Вълев,  пише България днес.

Във видеото се вижда как в пловдивски търговски център Емили води момчето на каишка. Тийнейджърът е принуден да лази и да лае като куче. Тротинетката го кара да сяда и подигравателно му подвиква „дай лапа“, след което му хвърля чаша,  която момчето да донесе обратно. Участниците в клипа бяха задържани за 24 часа във Второ районно управление в Пловдив.

Интересите на семейството безвъзмездно ще бъдат защитени от адвокат Димитър Киров, пише Петел.бг..


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com